יין שרדונה המופק מענבים מובחרים מכרמים בגליל, הנטועים על קרקעות בזלתיות אבניות בגבהים שבין 600 ל-850 מטר מעל פני הים. תהליך הייננות כולל סחיטה אינרטית ועדינה, תסיסה בטמפרטורות נמוכות, ויישון משולב של חביות עץ אלון צרפתי גדולות ומיכלי נירוסטה במשך 8 חודשים על המשקעים (Sur Lie). תהליך זה מוסיף ליין מורכבות ועושר, לצד שמירה על רעננות וטוהר הפרי. היין מתאפיין בארומות מרעננות של פרי הדר ופירות גלעין, עם רמיזות עדינות לניחוחות עץ האלון שבו תסס והתיישן חלקו.
האתר בהרצה
ייתכנו שינויים במלאים ובמחירים מכפי שמוצג